A SZOLGÁLTATÁS

Fűtési rendszerek összeszerelésekor törmelék és más szennyeződések akaratlanul is bekerülhetnek a rendszerbe. Ezek a rendszer eldugulásához vezethetnek, néhány szennyeződés pedig korai korróziós meghibásodásokat segíthet elő.

A kezeletlen rendszerekben idővel korróziós termékekből álló iszap halmozódik fel és ez szintén hozzájárulhat a fűtési rendszerek korai meghibásodásához és gazdaságtalan működéséhez.

Az új rendszerek üzembehelyezés előtti alapos tisztítása segítheti a jövőbeni problémák elkerülését, a régi rendszerek megtisztítása pedig segíthet a kielégítő, üzemszerű működés visszaállításában.

Ha a tisztítást, korróziót és vízkőképződést gátló inhibitorokkal végzett kezelés követi, a rendszer biztonságos, hosszú távú működése nagymértékben javulhat.

Működés közben még a kifogástalanul tervezett és kialakított futési rendszerekben is számolni kell oxigén bejutásával. Az oxigén azonban komoly gondokat okozhat a rendszerben, ugyanúgy, mint a működés közben természetes folyamatként képződő iszaplerakódások. Az áramló folyadék rendszerben lévo gázok, vagy a melegítés hatására felszabaduló mikrobuborékok leválasztására szolgálnak a levegőleválasztók; a rendszerben képződő iszap eltávolítására pedig az iszapleválasztók.

Ezek beépítése a kitisztított és megfelelően kezelt vízzel feltöltött fűtési rendszerekbe hosszú távon biztosítja azok üzembiztonságát illetve alkotóelemeik hosszú élettartamát. A Spiroangyal egyedülálló szolgáltatásával kitisztítja a rendszert, beépíti a mikrobuborék- és iszapleválasztót valamint kezeli a rendszer vizét -- így biztosítva a hosszú távú védelmet a megrendelők számára.

Árak:

rendszer kora szerelvények beépíthetősége bruttó végfelhasználói ár
új vízszintes 77.000 Ft
függőleges 89.000 Ft
régi vízszintes 89.000 Ft
függőleges 99.000 Ft
A fenti árak 2010 szept. 15-ig érvényesek; 100 literes rendszertérfogatig; 1”-os csőméretig; amennyiben a kazán előremenő és visszatérő szakaszába a berendezések beépíthetők


fűtési rendszer vízmennyiségkalkulátor