SENTINEL X100 INHIBITOR

Központi fűtési rendszerekben használható inhibitor

-Alkalmazható minden fém esetében, beleértve az alumíniumot is
-Gyártása megfelel az ISO 9001-es szabványnak
-Könnyen kezelhető
-Segít megakadályozni a hidrogéngáz fejlődést
-Hatékonyan megakadályozza a vízkőképződést és a korróziót
-Nem érzékeny arra, ha túl kevés vagy túl sok anyagot adagolnak a rendszerbe
-Segít megakadályozni, hogy a kazán zajos legyen


Fizikai tulajdonságok

-Külső megjelenés: Átlátszó színtelen, vagy halványsárga folyadék
-Viszkozitás: kissé viszkózus
-Szag: Enyhe
-Fajsúly: 1,38 (közelítő érték) (20 °C hőmérsékleten)
-pH (koncentrátum): 6,8 (közelítő érték)
-Fagyáspont: 0 °C


Alkalmazás

-A Sentinel X100 koncentrátum fejlesztése úgy történt, hogy alkalmas legyen többcélú kezelésre, a korrózió, a vízkőképződés, a hidrogénfejlődés és a mikroorganizmusok növekedése megakadályozására minden közvetett típusú fűtőrendszerben, beleértve azokat is, amelyekben alumínium alkatrészek találhatók.
-A Sentinel X100 koncentrátum minden típusú vízben, kemény és lágy vizekben is alkalmazható. Az alacsony toxicitású készítmény színtelen és nem igényel nagy pontosságú adagolást.
-Adagolás - A Sentinel X100 koncentrátumot a rendszer térfogatát figyelembe véve 1 %-os mennyiségben kell hozzáadni a fűtési rendszerben levő vízhez; ez azt jelenti, hogy a rendszerben levő minden 100 liter vízbe egy csomaggal kell tenni belőle. A Sentinel X100 koncentrátum 1 %-os oldata 1250 µS/cm-rel növeli meg a hálózati víz vezetőképességét.
-A legjobb eredmény akkor érhető el, ha a rendszert kitisztítják és átmossák; új és hat hónapnál nem régebbi rendszerekben a tisztításhoz Sentinel X300-at, a régi rendszerekben pedig Sentinel X400-at kell használni. Ha a rendszer a hőcserélőben levő vízkőlerakódások miatt már zajos, a Sentinel X100 koncentrátum mellé Sentinel X200-at is kell adagolni.
-Beadagolás a fűtőrendszerbe - a termék közvetlenül beadagolható a fűtőrendszerbe vagy egy radiátor légtelenítő szelepén, vagy a feltöltőkörön keresztül megfelelő adapter, és adagolópisztoly alkalmazásával.